Hoe configureer je AI-voorinstellingen

Toegankelijk voor

Beheerder

Ondersteund op

Automatiseerplan

AI werkt op basis van intenties, die vooraf zijn ingesteld om specifiek gedrag of intenties van klanten te detecteren.

Om een “intentie” te laten werken, moet je deze trainen met 25+ voorbeelden, zodat het het patroon in de communicatie van je klanten kan detecteren.

Sommige bedrijven moeten vragen beantwoorden over levering, en andere bedrijven moeten vragen beantwoorden over abonnementen.

In plaats van je intenties helemaal opnieuw te maken, kun je vooraf gemaakte en goed getrainde intenties gebruiken.

Het doel van AI-presets is om de gebruikerservaring te vereenvoudigen en de noodzaak voor uitgebreide aanpassingen te verminderen. Gebruikers kunnen de preset selecteren die overeenkomt met het gewenste resultaat, en het AI-systeem past automatisch de juiste instellingen en algoritmen toe.

Schakel Vooraf Ingestelde Onderwerpen In

• Vanuit het linkermenu van je werkruimte, klik op Bot Manager > Intenties.
  • Klik op de 3 puntjes aan de rechterkant, kies Vooraf Ingestelde Onderwerpen Inschakelen.

Bijvoorbeeld: Wanneer je Frans toevoegt als een van je ondersteunde talen, kies dan Vooraf Ingestelde Onderwerpen Inschakelen, AI Trainen:

Zodra je model succesvol is getraind, zie je de trainingsstatus “Succes” en de resultaten, evenals de standaard intenties en hun voorbeelden voor de Franse taal.

Van daaruit kun je chatten met de bot in het Frans via een van de kanalen.