Hoe voeg je de Tactful Live Chat-widget toe aan een websitebouwer of CMS-gestuurde websites

Als je een websitebouwer of CMS gebruikt, kopieer en plak dan je Webchat-code naar je website met behulp van de aangepaste HTML-functie van je CMS.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

Als je een websitebouwer of CMS gebruikt, kopieer en plak dan de webchat-code naar je website met behulp van de aangepaste HTML-functie van je CMS. Volg de onderstaande stappen om je webchat-code te kopiëren:

• Kies Administration > Channels in het linker menu.
  • Selecteer je webchatkanaal en klik op ‘Bewerken‘.
  • Klik op het tabblad ‘Instellingen‘.
  • In het gedeelte ‘Implementeren‘, klik op de knop ‘Code kopiëren‘.

Ga naar je WordPress-dashboard, navigeer naar de instellingen van de plugin.

ℹ️ Squarespace biedt alleen een aangepaste HTML-functie aan gebruikers met een “Business en Commerce”-abonnement.

• Google Tag Manager instructies.
  • Hubspot instructies.
  • Weebly instructies.
  • Blogger instructies.
  • Duda instructies.
  • Cart.com: Neem contact op met de Cart.com-ondersteuning voor instructies over het toevoegen van aangepaste HTML aan je site.
  • Drupal: Raadpleeg de ondersteuningsopties van Drupal voor instructies over het toevoegen van aangepaste HTML aan je site.
  • One.com: Neem contact op met de One.com-ondersteuning voor instructies over het toevoegen van aangepaste HTML aan je site.
  • PrestaShop: Neem contact op met de PrestaShop-ondersteuning voor instructies over het toevoegen van aangepaste HTML aan je site.
  • Salesforce (Demandware): Neem contact op met de Salesforce-ondersteuning voor instructies over het toevoegen van aangepaste HTML aan je site.