Facebook Comment Channel

Beheer reacties of discussies van gebruikers via de Geïntegreerde Inbox
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

Beheerder kan nu Facebook-opmerkingskanalen afzonderlijk verbinden, waardoor het installatieproces wordt gestroomlijnd, opmerkingsinstellingen worden gescheiden van Messenger-kanalen en ervoor wordt gezorgd dat opmerkingen binnen de Unified Inbox afzonderlijk worden beheerd voor verbeterde organisatie.

Een gesprek toont alle opmerkingen en antwoorden van gebruikers op een bericht.

Een nieuw Facebook-opmerkingskanaal maken

• In het linker menu van uw Werkruimte, ga naar Beheer > Kanalen.
  • Klik op de knop Nieuw kanaal verbinden en kies Facebook-opmerking.

Verbinding maken met Facebook

Om de Facebook-pagina vanuit het Tactful-dashboard te verbinden, voert u de Kanaalnaam en Tag in en klikt u vervolgens op Volgende.

Op Profiel verbinden stap, klik op Doorgaan met Facebook om in te loggen op uw Facebook-account.

Kanaalinstelling

U kunt opties voor agenten activeren, zodat ze opmerkingen en opmerkingen van andere gebruikers in threads kunnen beheren.

Agenten kunnen opmerkingen verbergen voor het publiek. Bij het antwoorden op een opmerking van een gebruiker via een bericht, verschijnt er een pop-up voor de agent om zijn antwoord in te voeren en vervolgens te verzenden.