Facebook Kommentar Kanal

Håndter brugernes kommentarer eller tråde gennem Unified Inbox.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Administrator kan nu forbinde Facebook kommentarkanaler separat, strømline opsætningsprocessen, adskille kommentarindstillinger fra Messenger-kanaler og sikre, at kommentarer håndteres separat inden for Unified Inbox for forbedret organisation.

En samtale vil vise alle brugerens kommentarer og svar på en post.

Oprettelse af ny Facebook-kommentarkanal

• På din arbejdsplads’ venstre menu skal du navigere til Administration > Kanaler.
  • Klik på knappen Tilslut ny kanal og vælg Facebook-kommentar.

Tilslutning til Facebook

For at forbinde Facebook-siden fra Tactful-dashboardet skal du indtaste Kanalnavn og Mærke-felterne, og klik derefter på Næste.

På trinnet Tilslut profil skal du klikke på Fortsæt med Facebook for at logge ind på din Facebook-konto.

Kanalindestillinger

Du kan aktivere muligheder for agenter, så de kan administrere kommentarer og andre brugeres kommentarer i tråde.

Agenter kan skjule kommentarer fra offentligheden. Når man svarer på en brugers kommentar via besked, vises en pop op for agenten at skrive sit svar i og derefter sende det.