Het gebruik van bijlagen in de Unified Inbox

estanden en documenten delen of ontvangen via verschillende communicatiekanalen.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevendeTussenpersoon

Ondersteund op

Alle Plannen

Terwijl medewerkers de gesprekken van klanten afhandelen, kunnen ze bijlagen ontvangen die het klantprobleem ondersteunen. Deze bestanden worden opgeslagen voor toekomstige referentie in het tabblad “Bijlagen” van het gesprek.

In dit artikel zullen we leren hoe we met bijlagen kunnen omgaan via de Unified Inbox.

Het ontvangen van bijlagen.

In een actief gesprek in de Unified Inbox, waar de klant een bestand stuurt, wordt deze binnen het gesprek bekeken. Standaard worden bijlagen niet gedownload op de computer van de medewerker. De medewerker kan er echter voor kiezen om het bestand te downloaden door op het downloadpictogram te drukken dat op het bestand zelf verschijnt.

Het bekijken van bijlagen van de klant

• In de Unified Inbox, open het vereiste klantgesprek en open vervolgens het tabblad “Bijlagen” om alle bijlagen van de klant te bekijken.
  • Voor elk bestand kun je het bekijken, downloaden of terugsturen naar de klant vanuit de pictogrammen die in de afbeelding worden getoond.

Beperkingen

• De maximale bijlagegrootte is 30 MB per bericht.
  • Ondersteunde bestandsextensies zijn onder andere: Pdf, doc, Docx, Xls, Xlsx, ppt, pptx, CSV, txt, RTF, jpg, jpeg, png, gif, Webp, BMP, tiff, mp4, mp3, Ogg.