Hoe klantinformatie bijwerken met behulp van de Unified Inbox

Je kunt tijdens een live gesprek de informatie van de klant bijwerken, zoals naam, e-mail, adres, telefoonnummer en meer.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevendeTussenpersoon

Ondersteund op

Alle Plannen

In dit artikel laten we je zien hoe je de informatie van een klant kunt bewerken in de Tactful Unified Inbox. Laten we meteen beginnen!

Toevoegen/bewerken van klantinformatie

Om de informatie van een klant te bewerken, volg je eenvoudigweg deze stappen:

• Open het tabblad “Gebruikersinfo” rechtsboven op het scherm. Het is standaard actief.
  • Scroll naar beneden en klik op de knop “Bewerken”.
  • Typ/verander de naam, bijnaam, e-mailadres, telefoonnummer en adres van de klant.
  • Voeg in de lijst met tags tags toe die het type klant beschrijven (Actief, Topfan, enzovoort). Tags helpen je klanten te groeperen en te filteren in andere delen van het platform.
  • Klik op “Opslaan” om de wijzigingen op te slaan.
  • In de weergavemodus van de klantinformatie kun je op “Profiel bekijken” klikken om naar het klantrecord te gaan in het Contacten-dashboard.