Overzicht van Intenties

Stel de AI in om klanten nauwkeurig te antwoorden op basis van hun intenties.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

Beheerder

Ondersteund op

Automatiseerplan

Intenties stellen uw AI-systeem in staat de intentie van de gebruiker te begrijpen.

Het antwoordt dienovereenkomstig met het juiste antwoord dat aan hun behoeften voldoet.

Hoe toegang krijgen tot Intenties

Om toegang te krijgen tot intenties:

Klik in het linkermenu van uw werkruimte op Bot Manager > Intenties.

Een Intentie maken

Om een intentie te maken:

• Klik op de Intentie maken knop.
  • Er verschijnt een pop-upvenster.

Intentie-informatie toevoegen

Om de intentieconfiguratie in te voeren:

• Type de IntentietitelIntentieonderwerp, voor elke Taal.
  • Type Intentiebeschrijving.
  • Selecteer Intentietype. Er zijn twee soorten intenties:
    • Standaard: De AI-assistent heeft al antwoorden voor die intenties, en u kunt antwoorden bekijken/bewerken vanuit de Language Editor.

Voorbeelden maken

Voorbeelden worden gebruikt om de intentie te voeden met mogelijke vragen/zinnen die u van uw klanten kunt verwachten. Voeg voorbeelden toe:

• Kies de Intentie.
  • Klik op het “+”-pictogram en typ vervolgens een uniek voorbeeld van wat de klant zou kunnen zeggen en klik op Toevoegen.

Meer voorbeelden krijgen

Om gerelateerde voorbeelden te genereren, klik op het magische pictogram voor een willekeurig voorbeeld in de aangrenzende tabel, kies vervolgens uit de voorgestelde voorbeelden, klik op Geselecteerde toevoegen

Intenties importeren

Om intenties te importeren (uploaden):

• Klik op de Importeren knop. Er verschijnt een pop-upvenster.
  • Klik op de Bestand kiezen knop.
  • Selecteer uw Intenties CSV-bestand.
  • Klik op de Openen knop.

ℹ️ Wanneer je intenties importeert via de Archiefpagina, zorg er dan voor dat je dezelfde “Intent Key” gebruikt voor verschillende talen voor dezelfde intentie.

ℹ️ We kunnen al gemaakte intenties niet opnieuw groeperen, tenzij we ze verwijderen en opnieuw importeren met de juiste intent key.

Intenties exporteren

Om intenties te exporteren (downloaden):

• Klik op de Exporteren knop.
  • Klik op het Bestandsnaam veld en typ de naam van het Intenties CSV-bestand.
  • Klik op de Opslaan knop.

Intenties bewerken

Om intenties te bewerken:

• Klik op een willekeurige Intentie die u wilt bewerken.
  • Klik op Bewerken.
  • Selecteer de velden voor intentie-informatie die u wilt bewerken.
  • Klik op de Opslaan en afsluiten knop.

Intentie verwijderen