Hoe maak/bewerk ik een FAQ

Leer hoe je de Content Center kunt gebruiken om veelgestelde vragen (FAQ's) toe te voegen of te bewerken.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

Veelgestelde vragen of FAQs zijn een geweldige manier om de gebruikerservaring te optimaliseren en conversies op je website te verhogen als een opgeslagen antwoord. Ze vormen ook een manier om in contact te komen en verbinding te maken met je doelgroep.

Laten we eens kijken hoe je FAQs kunt toevoegen aan je Tactful-dashboard.

Veelgestelde vragen maken/bewerken

Om FAQs toe te voegen/bewerken volg je deze stappen:

1. Klik in het linkermenu van je werkruimte op Content Manager > FAQ.
  2. Klik op de knop “Nieuwe FAQ toevoegen” of klik op het bewerkingspictogram om een bestaande FAQ te bewerken.
  3. Op de pagina “Nieuwe FAQ toevoegen” voer je een relevante titel in.
  4. Selecteer een taal uit de vervolgkeuzelijst “Taal“.
  5. Schrijf in het gedeelte “Antwoorden” een eenvoudig en duidelijk antwoord op je vraag. Dit antwoord zal worden gebruikt door je medewerkers of chatbot wanneer klanten vragen stellen over je bedrijf.