Sådan opretter/redigerer du FAQ

Lær, hvordan du bruger Content Center til at tilføje eller redigere FAQ'er.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Ofte stillede spørgsmål, eller FAQs, er en fantastisk måde at optimere brugeroplevelsen og øge konverteringer på dit websted som en gemt svar. De repræsenterer også en anden måde at nå ud og forbinde med din målgruppe på.

Lad os se, hvordan du kan tilføje FAQs til din Tactful-dashboard.

Opret/rediger FAQs

• På venstre menu i din arbejdsplads skal du klikke på Content Manager > FAQ.
  • Klik på knappen Tilføj nyt FAQ eller klik på redigeringsikonet for at redigere en eksisterende.
  • På siden Tilføj nyt FAQ, indtast en relevant Titel.
  • Vælg et sprog for at tilføje FAQ for hvert af de 3 sprog, du har valgt før fra Language setting.
  • Vælg et sprog fra rullelisten Sprog.
  • Derefter i afsnittet Svar, skriv et simpelt og ligetil svar på dit spørgsmål. Dette svar vil blive brugt af dine agenter eller chatbot, når kunder stiller spørgsmål om din virksomhed.

Importér FAQ

Administrator kan vælge at importere FAQs med mulighed for at beholde de nuværende eller slette alle før upload.