Forbinder Messenger-kanal

Link din "Facebook Business-konto" for at forbinde din hjemmeside og Messenger.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Mange kunder bruger sociale medieplatforme som Messenger til onlineshopping, så når du forbinder Messenger til Tactful for øjeblikkelige svar til dine kunder, vil det øge din forretningsindtjening.

Denne artikel viser dig, hvordan du forbinder din Messenger til Tactful, så lad os komme i gang.

Bemærk: Du skal logge ind først for at forbinde din virksomheds Facebook-side til Tactful.

Adgang til kanaler

For at få adgang til kanaler:

• På den venstre menu i din workspace skal du klikke på Administration > Kanaler.
  • På Kanaler siden skal du klikke på knappen Tilslut ny kanal og vælge Messenger.

Forbindelse til Facebook

For at forbinde Facebook-siden fra Tactful-dashboardet skal du indtaste Kanalnavn og Mærke feltene og klikke på Næste.

Forbind profil-trinnet skal du klikke på Fortsæt med Facebook for at logge ind på din Facebook-konto.

Marker den side, du vil forbinde, og accepter alle tilladelser, og klik derefter på Færdig.

Endelig skal du gå til din Facebook-side > Indstillinger, og du bør se følgende:

• Tilsluttede apps har en Tactful UCX App.
  • Overdragelsesprotokol: Tactful App er primær.
  • Whitelistede domæner: har Tactful-domænet og slet dem ikke.

Gå derefter til Facebook-side > Indbakke > Automatisering, og sørg for, at alle automatiserede svar er slået fra.

ℹ️ Administrator af siden, der skal forbindes, foretrækker at have 2-FA på Facebook, fordi hvis han/hun ændrer sin Facebook-adgangskode, eller den udløber, vil siden automatisk blive afbrudt.

ℹ️ Administrator af siden, der skal forbindes, skal have en konto på Tactful Dashboard og må ikke slettes fra arbejdsområdet.