Hvordan du konfigurerer sprogindstillinger

Konfigurer sprogene på din arbejdsplads

Alle Planer

Sprogindstillingerne er stedet, hvor du kan konfigurere sprog på din profil. Du kan tilføje op til 3 understøttede sprog. Standard sproget er det sprog, som kunder kan bruge til at starte samtaler og er oprindeligt indstillet til engelsk.

Åbn sprogindstillinger fra Kanaler-siden, klik på Sprogindstillinger-knappen øverst til højre.

Understøttede sprog

Du kan tilføje op til 3 sprog til brug i din forretningskonto over Tactful.

Engelsk, hollandsk, fransk og arabisk er de eneste tilgængelige sprog i øjeblikket.

Tillad brugerne at vælge deres foretrukne sprog

Denne indstilling giver brugerne mulighed for at vælge, hvilket sprog de vil bruge, inden de starter en samtale. En liste med de understøttede sprog vises som knapper, hvis du understøtter mere end ét sprog.

Standard sprog

Standard sprog er det sprog, der vises, når din kunde interagerer med dit brand for første gang.

Sprogeditor

Sprogeditoren giver dig mulighed for at ændre standardbeskederne, der sendes til dine kunder, så du kan tilpasse dem baseret på din brands tone.