Hoe de taalinstellingen configureren

Configureer talen in jouw werkruimte

Alle Plannen

De taalinstellingen zijn waar je talen kunt configureren op je profiel. Je kunt maximaal 3 ondersteunde talen toevoegen. De standaardtaal is de taal die klanten kunnen gebruiken om gesprekken te starten en is aanvankelijk ingesteld op Engels.

Open de taalinstellingen vanaf de pagina Kanalen, klik op de knop Taalinstellingen in de rechterbovenhoek.

Ondersteunde talen

Je kunt maximaal 3 talen toevoegen om te gebruiken in je zakelijke account via Tactful. Engels, Nederlandse, Franse en Arabisch zijn momenteel de enige beschikbare talen.

Geef gebruikers de mogelijkheid om hun voorkeurstaal te kiezen

Deze optie stelt gebruikers in staat om de taal te kiezen die ze willen gebruiken voordat ze een gesprek starten. Een lijst met ondersteunde talen wordt weergegeven in de vorm van knoppen als je meerdere talen ondersteunt.

Standaardtaal

De standaardtaal is de taal die wordt weergegeven wanneer een klant voor het eerst interactie heeft met jouw merk.

Taalbewerker

De Language Editor stelt je in staat om de standaardberichten die naar jouw klanten worden verzonden aan te passen, zodat je flexibiliteit hebt om deze af te stemmen op de toon van jouw merk.