Hoe je je abonnement kunt beheren

Toegankelijk voor

Beheerder

Alle Plannen

De beheerder kan het huidige plan beheren of wijzigen, evenals het aantal licenties voor bestaande gebruikers.

U kunt de plannen bekijken, inclusief verschillende functies voor Tactful, om het meest geschikte plan te kiezen op basis van uw behoeften.

• Starter
  • Groei
  • Pro.

Vanuit het linkermenu van uw werkruimte klikt u op Beheer > Abonnement.

Huidig plan

De beheerder kan de status van het huidige plan controleren, met de mogelijkheid om te upgraden. Dit brengt u naar de pagina met plannen. U kunt ook het factureringsplan kiezen dat bij u past: maandelijks of jaarlijks. Daarnaast kunt u het aantal licenties voor uw plan beheren. Klik vervolgens op Upgraden.

Gebruiksdetails

Het geeft inzicht in de specifieke manieren waarop het systeem is gebruikt gedurende een bepaalde periode. In verschillende contexten omvat dit informatie zoals gebruiksstatistieken, dataverbruik, activiteitenlogs of relevante metingen die gebruikers helpen een beter inzicht te krijgen in hoe de service wordt gebruikt.

• Aantal huidige gebruikers.
  • Actieve kanalen.
  • Gebruikte opslag.

Laatste facturen

Hier kunt u details van uw facturen bekijken, zoals het betaalde bedrag, de datum en de betaalmethode.

Deze facturen geven doorgaans de kosten weer voor de geleverde diensten binnen een bepaalde factureringsperiode, bieden een samenvatting van financiële transacties, volgen betalingen, beheren uitgaven en zorgen voor een nauwkeurige boekhouding. U kunt hun recentste facturen bekijken om de kosten van ontvangen diensten te begrijpen en wanneer betalingen verschuldigd zijn. Bedrijven gebruiken ze om financiële gegevens bij te houden en factureringsprocessen te vergemakkelijken.