Agentrapporter

Alle Planer

Agentrapporter kan bruges til at overvåge agenteres aktivitet, præstation, overholdelse af serviceniveaftaler osv. Denne gruppe af rapporter analyserer kunders samtaler for at give indsigt i den samlede kundeservicepræstation.

Brug af filtre

Supervisorer kan bruge nedenstående filtre til at:

• Angiv tidsrammen for rapporten.
  • Overvåg en bestemt agents aktivitet ved at vælge en kø og derefter filtrere efter agentens navn.
  • Overvåg en bestemt kanal ved at vælge medietype og derefter filtrere efter kanalens navn.

Ved at klikke på Anvend filter vil rapporterne blive genskabt for at afspejle de valgte kriterier.

Agentaktivitetsrapporter

Interaktionsaktivitet

Denne rapport visualiserer, hvor mange samtaler agenter(e) håndterede, missede eller overførte til andre agenter.

ℹ️ Tip: Hold musemarkøren over en bestemt dato for at se detaljerne.

Top aktive agenter

Denne rapport giver et overblik over aktiviteten efter agent (top 10 agenter).

Alle agenter aktivitet

Denne rapport viser alle kunders interaktioner inden for den valgte tidsramme.

ℹ️ Klik på Eksportér rapporten-knappen for at downloade resultaterne i CSV-format.

Agentpræstationsrapporter

Interaktionspræstation

Denne rapport viser gennemsnitlige første svar- og gennemsnitlige behandlingstider for de angivne agent(er) i den angivne tidsramme.

Behandlingstidservice niveau

Denne rapport visualiserer den gennemsnitlige tid, det tager for agent(er) at håndtere kunders samtaler.

Top præsterende agenter

Denne rapport giver indsigt i, hvem de bedste 10 performere blandt agenter er i rapportens tidsperiode.

Alle agenter præstation

Denne rapport opregner alle kunders præstationsmetrikker inden for den valgte tidsramme.

ℹ️ Klik på Eksportér rapporten-knappen for at downloade resultaterne i CSV-format.