Agentrapporten

Alle Plannen

Agentrapporten kunnen worden gebruikt om de activiteiten van agenten, hun prestaties, naleving van service level agreements, en meer te monitoren. Deze groep rapporten analyseert klantgesprekken om inzicht te geven in de algehele klantenserviceprestaties.

Met behulp van filters

kunnen supervisors het volgende doen:

• Een tijdsbestek specificeren voor het rapport.
  • De activiteiten van een specifieke agent monitoren door een wachtrij te selecteren en vervolgens te filteren op naam van de agent.
  • Een specifiek kanaal monitoren door het mediatype te selecteren en vervolgens te filteren op de naam van het kanaal.

Door op “Filter toepassen” te klikken, worden de rapporten opnieuw weergegeven om de geselecteerde criteria weer te geven.

Rapporten over de activiteiten van agenten

Activiteit bij interacties

Dit rapport visualiseert hoeveel gesprekken de agent(en) hebben afgehandeld, gemist of hebben doorverwezen naar andere agenten.

ℹ️ Tip: Beweeg de muis over een specifieke datum om de details ervan te bekijken.

Top Actieve Agenten

Dit rapport geeft een overzicht van de activiteit per agent (top 10 agenten).

Activiteit van alle agenten

Dit rapport geeft een lijst weer van alle klantinteracties binnen het geselecteerde tijdsbestek.

ℹ️ Klik op de knop “Rapport exporteren” om de resultaten te downloaden als CSV-bestand.

Prestatierapporten agenten

Interactie prestatie

Dit rapport toont de gemiddelde responstijd voor het eerste antwoord en de gemiddelde afhandelingstijd voor de gespecificeerde agent(en) gedurende de opgegeven tijdsperiode.

Afhandelingstijd serviceniveau

Dit rapport visualiseert de gemiddelde tijd die agent(en) nodig hebben om klantgesprekken af te handelen.

Toppresterende agenten

Dit rapport geeft inzicht in de 10 best presterende agenten gedurende de rapportperiode.

Prestaties van alle agenten

Dit rapport geeft een lijst weer van alle prestatie-indicatoren van klanten binnen het geselecteerde tijdsbestek.

ℹ️ Klik op de knop “Rapport exporteren” om de resultaten te downloaden als CSV-bestand.