Indlejring af Webchat på udvalgte websider

Tilføj din webchat-widget til specifikke sider på din hjemmeside kun.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Nogle gange vil du have, at din webchat-widget skal vises på nogle websider, ikke hele hjemmesiden.

I denne artikel vil vi forklare, hvordan du opnår dette.

Kopier kodeudsnit

• Vælg Administration > Channels fra menuen til venstre.
  • Vælg din Webchat-kanal og klik på Rediger.
  • Klik på fanen Indstillinger.
  • I afsnittet Implementer skal du klikke på knappen Kopier kodeudsnit.

Sådan vil din kode se ud:

<div id="embedded_messenger">
        <div id="widget-launcher"></div>
        <iframe id="dstnyEngage_client" src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/chatChannel.html"></iframe>
</div>

<script src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/embed/embed.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/css/embed.css" />

<script>
        var profileId = "xxx";
        var token = "fdd037653f16.......7559378";
        DstnyEngage.start({ profileId: profileId, token: token });
</script>

Opdel koden

Tilføj denne del af din kode mellem <head></head>-tagene på websitet:

<script src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/embed/embed.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/css/embed.css" />

Derefter tilføjes resten af koden umiddelbart før /body>-taget på den/dem side(r), hvor du ønsker at vise webchat-widgetten:

<div id="embedded_messenger">
        <div id="widget-launcher"></div>
        <iframe id="dstnyEngage_client" src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/chatChannel.html"></iframe>
</div>

<script>
        var profileId = "xxx";
        var token = "fdd037653f16.......7559378";
        DstnyEngage.start({ profileId: profileId, token: token });
</script>