Incorporeren van webchat op geselecteerde webpagina’s

Voeg je Webchat-widget alleen toe aan specifieke pagina's op je website.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

Soms wil je dat je Webchat-widget op bepaalde webpagina’s wordt weergegeven en niet op de hele website.

In dit artikel zullen we uitleggen hoe je dit kunt bereiken.

Kopieer Codefragment

• Kies Administration > Channels in het linkermenu.
  • Selecteer je Webchat channel en klik op Bewerken.
  • Ga naar het tabblad Instellingen.
  • In de sectie Implementeren, klik op de knop Codefragment kopiëren.

Zo ziet je code eruit:

<div id="embedded_messenger">
        <div id="widget-launcher"></div>
        <iframe id="dstnyEngage_client" src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/chatChannel.html"></iframe>
</div>

<script src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/embed/embed.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/css/embed.css" />

<script>
        var profileId = "xxx";
        var token = "fdd037653f16.......7559378";
        DstnyEngage.start({ profileId: profileId, token: token });
</script>

Verdeel de code

Voeg dit deel van je code toe tussen de <head></head> tags van je website.

<script src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/embed/embed.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/css/embed.css" />

Voeg vervolgens de rest van de code toe direct voor de /body> tag op de pagina(‘s) waar je de Webchat-widget wilt weergeven.

<div id="embedded_messenger">
        <div id="widget-launcher"></div>
        <iframe id="dstnyEngage_client" src="https://webchat.dstnyengage.com/webchat/chatChannel.html"></iframe>
</div>

<script>
        var profileId = "xxx";
        var token = "fdd037653f16.......7559378";
        DstnyEngage.start({ profileId: profileId, token: token });
</script>