Starthandleiding

Hoe te beginnen met het gebruik van Tactful

Toegankelijk voor

AdminAgentSupervisor

Ondersteund op

All Plans

👋 Welkom!

Tactful is een omnichannel klantbetrokkenheidsplatform.

Ons platform is nauwkeurig afgestemd op groeiende ondernemingen die schaalbare en capabele moderne software nodig hebben om klantbehoud te bevorderen, operaties te optimaliseren en verkoop te maximaliseren.

Dit alles terwijl ze diepgaande en essentiële inzichten hebben in de klantreis.

Hier is de setup voor elke gebruikerstype om een geweldige klantbeleving te bieden.

Agenten

“Agenten” verwijst naar gebruikers die met Tactful werken om specifieke taken uit te voeren en tegelijkertijd ondersteuning bieden aan klanten. Hun rol omvat:

• Afwikkeling van klantverzoeken: Agenten gebruiken “Unified Inbox“, de Unified Inbox om te communiceren met klanten en andere teamleden, om klanten te helpen bij het aanpakken van vragen, het oplossen van problemen en het bieden van oplossingen.
  • Invoer en verwerking van gegevens: Ze voeren gegevens in en beheren deze binnen het platform, waarbij ze zorgen voor nauwkeurigheid en naleving van gedefinieerde processen. Ze kunnen ook een lijst bekijken van alle klanten die interactie hebben gehad met uw merk.
  • Uitvoering van taken: Agenten gebruiken de Ticketing Tool om toegewezen taken te voltooien en klantproblemen en andere operationele activiteiten te volgen.

Toezichthouders

“Toezichthouders” verwijst doorgaans naar gebruikersrollen met verhoogde privileges en verantwoordelijkheden. Ze houden toezicht op een team of groep gebruikers en zorgen voor een efficiënt gebruik van het platform. Hun rol omvat:

• Workflowbeheer: Ze stellen in eerste instantie klantcommunicatiekanalen in, stellen standaardantwoorden in voor veelgestelde vragen (FAQ’s), coördineren en beheren de werkstromen van hun teamleden, voegen nieuwe teamleden toe, wijzen taken toe, volgen de voortgang en zorgen voor tijdige voltooiing.
  • Prestatiemonitoring: Toezichthouders houden de prestaties van hun teamleden in de gaten, volgen belangrijke statistieken en geven feedback om de productiviteit/efficiëntie te verbeteren en kwaliteitsnormen en naleving van vastgestelde processen te handhaven.
  • Rapportage en analyse: Toezichthouders genereren rapporten en analyseren gegevens over de prestaties van het team om trends en verbeterpunten te identificeren en processen binnen het platform te optimaliseren.

Accountbeheerders of “Beheerders”

De accountbeheerder (admin) heeft doorgaans een hogere functie en is verantwoordelijk voor het beheren en toezicht houden op de algehele administratie en configuratie van het platform. Hun rol omvat:

• Gebruikersbeheer: Admins maken en beheren gebruikersaccounts, stellen gebruikersrechten in en definiëren rollen en toegangsniveaus binnen het platform.
  • Systeemconfiguratie: Ze configureren en passen het softwareplatform aan volgens de vereisten van de organisatie, inclusief instellingen, voorkeuren en facturatie.
  • Rapportage en analyse: Admins genereren rapporten en analyseren het gebruik, de prestaties en andere statistieken van het platform om gebieden voor verbetering te identificeren en datagestuurde beslissingen te nemen.