Kom-gang Guide

Hvordan du kommer i gang med Tactful

Alle Planer

👋 Velkommen!

Tactful er en omnichannel-platform til kundehåndtering.

Vores platform er nøje tilpasset voksende virksomheder, der har brug for skalerbar og moderne software til at øge kundebeholdningen, optimere operationer og maksimere salget.

Alt sammen mens de har de dybeste og kritiske indsigter i deres kunders rejse.

Her er opsætningen for hver brugertype for at levere en fantastisk kundeoplevelse:

Agenter

Agenter refererer til brugere, der interagerer med Tactful for at udføre specifikke opgaver og samtidig yde support til kunder. Deres rolle inkluderer:

• Behandling af kundeanmodninger: Agenter bruger Unified Inbox til at kommunikere med kunder såvel som andre teammedlemmer for at hjælpe kunder med at håndtere deres forespørgsler, fejlfinding af problemer og yde løsninger.
  • Dataindtastning og -behandling: De indtaster og administrerer data inden for platformen for at sikre nøjagtighed og overholdelse af definerede processer. De kan også se en liste over alle kunder, der har interageret med dit brand.
  • Opgaveudførelse: Agenter bruger Ticketing Tool til at fuldføre tildelte opgaver og overvåge kunders problemer såvel som andre operationelle aktiviteter.

Supervisorer

Supervisorer henviser typisk til brugerroller med forhøjede privilegier og ansvarsområder. De overvåger et team eller en gruppe brugere og sikrer effektiv brug af platformen. Deres rolle inkluderer:

• Arbejdsflowhåndtering: De opsætter initialt kundens kommunikationskanaler, opsætter foruddefinerede svar på ofte stillede spørgsmål (FAQs), koordinerer og styrer arbejdsgange for deres teammedlemmer, tilføjer nye teammedlemmer, tildeler opgaver, sporer fremskridt og sikrer rettidig fuldførelse.
  • Overvågning af præstation: Supervisorer overvåger præstationen af deres teammedlemmer, sporer nøglemålinger og giver feedback for at forbedre produktivitet/effektivitet og opretholde kvalitetsstandarder og overholdelse af etablerede processer.
  • Rapportering og analyse: Supervisorer genererer rapporter og analyserer teampræstationsdata for at identificere trends og områder til forbedring og optimere processer inden for platformen.

Kontoadministratorer

Administratoren (Admin) har typisk en højere position og er ansvarlig for at administrere og supervisere den overordnede administration og konfiguration af platformen. Deres rolle inkluderer:

• Brugerstyring: Admins opretter og administrerer brugerkonti, indstiller brugerrettigheder og definerer roller og adgangsniveauer inden for platformen.
  • Systemkonfiguration: De konfigurerer og tilpasser softwareplatformen i overensstemmelse med organisationens krav, herunder indstillinger, præferencer og fakturering.
  • Rapportering og analyse: Admins genererer rapporter og analyserer brugen af platformen, præstationen og andre målinger for at identificere områder til forbedring og træffe datadrevne beslutninger.