Oversigt over den fælles indbakke

Helhedsbillede af alle indgående beskeder, håndtering af samtaler fra forskellige kanaler.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminAgentTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Resumé

Tactful Unified Inbox giver agenter mulighed for nemt at håndtere kunders anmodninger via deres tilsluttede kanaler gennem én grænseflade, med evnen til at gennemse og/eller tilføje kundeoplysninger og billetter.

Unified Inbox-funktioner

Styring af Agentstatus

Ved hjælp af Tactful Unified Inbox kan agenter ændre deres status for at styre deres tilgængelighed og pauser.

Filtrering af Samtaler

Ved at bruge Unified Inbox kan du filtrere samtaler for nemt at finde en samtale eller spore andre samtaler.

Overførsel af Samtaler

Unified Inbox fra Tactful giver dig mulighed for at overføre samtaler, så agenter kan forbinde kunder til andre agenter.

Whispering

Unified Inbox giver også vejledere mulighed for at whisper til agenter, hvilket giver stille supportagenter den bedste håndtering af brugeren. En uvurderlig trænings- og supportfunktion for både vejledere og agenter.

Tilføjelse af Noter til Dit Team

Unified Inbox giver dig mulighed for at tilføje noter til dine holdmedlemmer, hvilket er en nyttig funktion til at registrere tilbagevendende problemer med flere kunder og videresende dem til deres tilknyttede person/team.

Visning/Opdatering af Brugerinfo

Tactful Unified Inbox giver agenter mulighed for at se og opdatere brugeroplysninger alt inden for den samme skærm.

Søgning/Tilføjelse af Brugerbilletter

Unified Inbox giver dig også mulighed for at søge/tilføje billetter til live-samtaler.

Sendning og Modtagelse af Vedhæftninger

Unified Inbox giver dig mulighed for at kommunikere med dine kunder ikke kun ved tekst, men også gennem sende og modtage vedhæftninger som en integreret funktion.

Svar via FAQ

Til sidst har Unified Inbox også evnen til at tilbyde svar på ofte stillede spørgsmål for at hjælpe agenter endnu mere ved blot at klikke på hurtige svar.