Sådan bruger du Whisper Mode til at anmode om hjælp og chatte privat med et andet teammedlem

Chat privat med dit teammedlem eller supervisor ved hjælp af Whisper Mode.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminAgentTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Tactful Whisper-tilstand gør det muligt for teammedlemmer at hjælpe hinanden uden, at kunder ser deres samtale.

Teammedlemmer, der er væk, kan hviske til andre teammedlemmer og hjælpe dem, hvilket sparer både tid og energi for at løse kunders problemer.

Brug af Whisper-tilstand

• På samtalen, hvor du har brug for hjælp, skal du klikke på fanen Whisper over meddelelsesområdet.
  • Indtast din whisper-besked og tryk på Enter.
  • Vælg det teammedlem, du vil invitere til din samtale.

ℹ️ Whisper-beskeder er farvet gule, kun teammedlemmer kan se dem.
ℹ️ Andre inviterede teammedlemmer vil ikke kunne sende beskeder til kunden.