Agent til agent-overførsel

Overfør samtaler til andre agenter gennem den fælles indbakke.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminAgentTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Unified Inbox giver mulighed for at overføre samtaler til andre agenter. Her er, hvordan agent-til-agent-overførsler fungerer.

Sådan overfører du samtaler

I Unified Inbox kan den tildelte agent i en hvilken som helst aktiv samtale overføre samtalen til en anden agent ved at følge nedenstående trin:

1. Først skal du trykke på ikonet Overfør i øverste højre hjørne.
  2. Vælg køen. En liste over agenter i køen vises (kun klar agenter er klikbare).
  3. Vælg den klar agent, du vil overføre samtalen til.
  4. En bekræftelsesmeddelelse vises om, at chatten vil blive overført til den valgte agent. Tryk på Overfør for at bekræfte.

ℹ️ Der vises en meddelelse til begge agenter, der siger: “Agent1Name overførte denne samtale til Agent2Name.”
ℹ️ Kunden vil modtage den samme besked i chatten.

Efter overførslen af samtalen kan du ikke længere chatte med kunden. Samtalen vil også have et ikon, der markerer, at den er blevet overført, som vist nedenfor.

Agent-til-agent overførsels timeout

Den overførte samtale vil blive tildelt modtageragenten, hvis de stadig er klar. Hvis denne agent bliver offline, vil samtalen fortsætte med at forsøge i den specificerede tid i agent-til-agent-overførsel timeout-indstillingerne. Hvis samtalen ikke når den valgte agent, vil den vende tilbage til den oprindelige agent med tegn på en returneret samtale.