Oversigt over Realtidsmonitor

Se og filtrer alle kunders samtaler fra de seneste 24 timer.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Engagement Monitor gør det muligt for dig at spore de seneste kunders samtaler fra de sidste 24 timer og filtrere disse samtaler. Supervisors kan bruge denne funktion til at tjekke daglige opdateringer eller overvåge agenter.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du bruger Engagement Monitor.

På venstre menu i din workspace, klik på Supervisor Hub > Realtime Monitor. Du kan filtrere kunders samtaler efter agent, tags, kanal, kø, handover-status, kundenavn.

Brug af undersøgelsesfunktionen

Undersøgelsesfunktionen giver dig mulighed for at se kundens fulde historiske samtale på Unified Inbox.

For at bruge undersøgelsesfunktionen:

• Klik på ikonet Se samtale.
  • Du bliver dirigeret til Unified Inbox for at se kundens samtale.

ℹ️ For at gå tilbage til “Engagement Monitor”-siden skal du klikke på knappen Gå tilbage til Monitor-siden.
ℹ️ For at forlade undersøgelsesfunktionen og fortsætte med at bruge Unified Inbox skal du klikke på knappen Forlad undersøgelsesfunktionen.

Sådan eksporteres enhver samtale

For at eksportere og downloade en tekstfil af enhver kundes samtale:

• Klik på ikonet Eksportér chat.
  • Indtast filnavnet.
  • Klik på knappen Gem.