Overzicht van realtime monitoring

Bekijk en filter alle gesprekken van klanten van de afgelopen 24 uur.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

Met de betrokkenheidsmonitor kunt u de meest recente gesprekken van klanten van de afgelopen 24 uur volgen en deze gesprekken filteren. Hierdoor kan de supervisor dagelijkse updates controleren of de agenten monitoren.

In dit artikel laten we u zien hoe u de betrokkenheidsmonitor kunt gebruiken.

In het linker menu van uw werkruimte, klik op Supervisor Hub > Realtime Monitor. U kunt de gesprekken van klanten filteren op basis van Agent, Tags, Kanaal, Wachtrij, Overdrachtsstatus, Klantnaam of Bijnaam.

Gebruik van de Onderzoekmodus

Investigation Mode stelt u in staat om het volledige historische gesprek van klanten te bekijken in de Unified Inbox.

Om de onderzoekmodus te gebruiken:

• Klik op het pictogram ‘Gesprek bekijken’.
  • U wordt doorgestuurd naar de Unified Inbox om het gesprek van de klant te bekijken.

ℹ️ Om terug te gaan naar de “Engagement Monitor” pagina, klik op de knop “Terug naar Monitorpagina”.

ℹ️ Om de Onderzoekmodus te verlaten en de Unified Inbox te blijven gebruiken, klik op de knop “Onderzoekmodus verlaten“.

Hoe exporteer je een gesprek

Om een tekstbestand van een gesprek van een klant te exporteren en te downloaden:

• Klik op het pictogram ‘Chat Exporteren‘.
  • Typ de naam van het bestand.
  • Klik op de knop ‘Opslaan’.