Hoe maak/bewerk ik een item

Ondersteund op

Alle PlannenAutomatiseerplan

De pagina voor het instellen van items stelt je in staat productdetails toe te voegen, waardoor klanten eenvoudig kunnen vinden wat ze nodig hebben zonder contact op te nemen met de klantenservice voor informatie over specificaties en beschikbaarheid.

In dit artikel laten we je zien hoe je een nieuw item toevoegt.

Een nieuw item toevoegen

• In het linkermenu van je werkruimte, klik op Content ManagerItems.
  • Klik op de knop Nieuw item toevoegen, en er verschijnt een pop-up.
  • Selecteer het Itemtype (Evenement, Plaats, Bericht/Nieuws, Product, Aangepast, Dienst).
  • Voeg de informatie toe in elk veld voor het gekozen itemtype (bijv. titel, prijs, sociale links).
  • Klik op Wijzigingen opslaan.

ℹ️ Het is belangrijk om rijke inhoud met de juiste trefwoorden toe te voegen in de instellingen van het item (Titel, Omschrijving, Korte Omschrijving) om nauwkeurige resultaten van de zoekmachine te krijgen wanneer klanten door je inhoud bladeren.

Automatiseren van het vinden van producten en items

Tactful kan het proces automatiseren om hun eindklanten te helpen de beste producten te vinden die aan hun behoeften voldoen, ofwel door te communiceren met de bot in natuurlijke taal of door een menu dat de eindklanten door de beschikbare verschillende categorieën en items in de productcatalogus leidt totdat ze de beste beschikbare producten vinden.

• In 3 talen:
    • Engels
    • Arabisch
    • Nederlands.
  • Ondersteuning voor 3 kanalen:
    • WebchatMeta.
    • Messenger.
    • WhatsApp.
  • Het vinden van items op basis van titel, korte beschrijving, volledige beschrijving en categorie.