Sådan opretter/redigerer du en post

Lær, hvordan du bruger Content Manager til at tilføje eller redigere poster
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Automatiser Plan

Siden for opsætning af varer giver dig mulighed for at tilføje produktinformationer, så kunder let kan finde, hvad de har brug for, uden at skulle kontakte kundeservice for oplysninger om specifikationer og tilgængelighed.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du tilføjer en ny vare.

Tilføjelse af en ny vare

• På venstre menu i din workspace, klik på Content ManagerItems.
  • Klik på knappen Tilføj Ny Vare, og en pop-up vil vises.
  • Vælg Varetype (Event, Place, Post/News, Product, Custom, Service).
  • Tilføj information i hvert felt for den valgte varetype (f.eks. titel, pris, telefonnummer, sociale links).
  • Klik på Gem Ændringer.

ℹ️ Det er vigtigt at tilføje indhold med de korrekte søgeord i varens opsætning (Titel, Beskrivelse, Kort Beskrivelse) for at opnå præcise resultater fra søgemaskinen, når kunderne gennemsøger dit indhold.

Automatisering af Find Produkter og Varer

Tactful kan automatisere processen med at hjælpe deres slutkunder med at finde de bedste produkter, der opfylder deres behov, enten ved at interagere med robotten på naturligt sprog eller gennem en menu, der guider slutkunderne gennem de tilgængelige forskellige kategorier og varer i produktkataloget, indtil de finder de bedst tilgængelige produkter.

• På 3 sprog:
    • Engelsk
    • Arabisk
    • Hollandsk.
  • Understøtter 3 kanaler:
    • WebchatMeta.
    • Messenger.
    • WhatsApp.
  • Finder varer baseret på titel, kort beskrivelse, fuld beskrivelse og kategori.