Sådan importerer/eksporterer du varer i bulk

Lær, hvordan du importerer en fuld produktliste i enkle trin.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Automatiser Plan

At uploade en gruppe af elementer fra en regneark på din enhed sparer tid og besvær og eliminerer behovet for at tilføje hvert element individuelt.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du uploader elementer i bulk fra din enhed på Tactful. Lad os komme i gang.

Import/Eksport Menu

• På venstre menu i dit workspace skal du klikke på Indholdsadministrator > Elementer.
  • Klik på de 3 prikker ved siden af knappen Tilføj nyt element.

Importering af Elementer

• Klik på Importér Elementer, et pop-up-vindue vil dukke op.
  • Klik på knappen Vælg Fil, vælg filnavnet, og klik derefter på knappen Åbn.
  • Hvis du ønsker at rydde alle data, inden du uploader den aktuelle ark, skal du markere afkrydsningsfeltet Slet alt før upload.
  • Du kan også oprette nye kategorier on-the-fly ved at markere afkrydsningsfeltet Opret Manglende Kategorier. Dette vil lade værktøjet scanne “Kategori”-kolonnen under upload af dine elementer og automatisk oprette en ny kategori, hvis den mangler.
  • For at opdatere eksisterende elementer skal du indsætte rækker i dit regneark med samme navn, SKU (eller begge) og vælge den tilsvarende radioknap under Overwrite existing.
  • Sørg for at lave en sikkerhedskopi af dine data, inden du uploader. Du kan gøre det ved at klikke på linket Eksporter Nu.

Eksportering af Elementer

1. Klik på knappen Eksporter Elementer.
  2. En CSV-fil downloades øjeblikkeligt.