Sådan træner du din chatbot til at besvare FAQ

Lær, hvordan du får din bot til at forstå dine kunders spørgsmål og hente svar fra FAQ'en.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

Admin

Supported on

Automatiser Plan

Formålet med en chatbot er at besvare kunders spørgsmål på en måde, der forbedrer kundeoplevelsen. Jo mere du træner den, desto mere relevant bliver den information, den giver, som svar på kundens forespørgsel.

Denne artikel vil guide dig igennem, hvordan du gør denne træning. Så lad os komme i gang!

Selvom du lige er begyndt med chatbots, har du sandsynligvis hørt udtrykket Intent. Et Intent repræsenterer, hvad kundens tekst betyder, eller hvad de intenderer at få fra chatbotten. For at få mere at vide om intents, besøg denne artikel: Intent Oversigt

For eksempel, hvis nogen siger: “Hvor er din placering?”, er brugerens hensigt at kende din adresse. Lad os nu fokusere på, hvordan du opretter en hensigt, der besvarer dette spørgsmål. For at gøre dette, skal du følge disse trin:

Naviger til Intents

• På venstre menu i dit workspace, klik på Bot Manager > Intents, standardmodellen kaldes altid ‘Conversation’.
  • Intents-siden åbnes. Du kan filtrere intents for kun at se dem af typen “FAQ” ved at klikke på rullelisten Type og vælge FAQ, derefter klikke på knappen Apply .

Opret en ny FAQ Intent

• På Intents-siden skal du klikke på knappen Opret Intent.
  • Opret Intent pop-up, indtast en relevant Intent Titel. For vores eksempel “Adresse”.
  • Vælg et sprog.
  • Vælg “FAQ” i Type af hensigten.
  • Når du har defineret din hensigt som en “FAQ Intent“, vises en rulleliste med tilgængelige FAQs, vælg den, du har oprettet for at vise din adresse som et svar. (se sådan opretter du FAQ & svar)
  • Klik på Gem og fortsæt, vi skal stadig lave noget træning.

Fodr Intentet

• I fanen Oprettet Intent, skriv så mange tekster som kunder kan skrive.
  • Skriv eksemplet i Tilføj Bruger Eksempel boksen, og tryk derefter på Tilføj.
  • Gentag, indtil du er sikker på, at din bot har lært, hvordan spørgsmålet kan se ud. Vi anbefaler et minimum af tre eksempler for hver hensigt.

ℹ️ Når du er færdig med at tilføje eksempler, skal du træne AI-modellen, så chatbotten begynder at opføre sig, som du forventer.

Stop ikke træningen!

Kontinuerlig forbedring er vigtig for en vellykket chatbot. Identificer nye emner og fortsæt med at forbedre dine eksempler for bedre chatbot-interaktioner.

Rediger en eksisterende FAQ Intent

• På Intents-siden, naviger til den nødvendige FAQ Intent og klik på dens navn, vælg den hensigt, du vil redigere.
  • Du kan ændre hensigtens info fra Rediger ikonet i midten til højre.
  • Du kan også importere eller eksportere en gruppe eksempler ved hjælp af knapperne øverst.

Tactful Svarkonfiguration

Vi kan konfigurere svar til disse FAQs og linke dem til en AI-model, som de kan træne til at genkende deres slutkunders hensigter. Når AI registrerer en FAQ-linket hensigt, reagerer botten ved det passende tekst svar.

• I 3 sprog:
    • Engelsk.
    • Arabisk.
    • Hollandsk.
  • Understøtter 3 kanaler:
    • Webchat.
    • Meta Messenger.
    • WhatsApp.