Facebookpagina verbindt niet

Toegankelijk voor

Admin

Ondersteund op

All Plans

Probleem

Wanneer je probeert om Facebook Messenger te verbinden met je profiel, lukt dit niet of wordt er een fout weergegeven in de laatste stap.

Oorzaak

Als de Facebook-pagina niet succesvol verbindt, kan dit komen doordat deze al is gekoppeld aan een andere applicatie.

Oplossing

Stap 1: Zorg er eerst voor dat er geen andere applicaties zijn gekoppeld aan je Facebook-pagina.

Om de huidige gekoppelde apps te controleren:

• Log in op je Facebook-pagina en ga vervolgens naar Instellingen.
  • Ga naar Nieuwe Pagina-ervaring en klik op Geavanceerde Berichten.
  • Bekijk de sectie Gekoppelde Apps; als je enige apps ziet, verwijder ze dan.

Vervolgens, volg de volgende stappen om er zeker van te zijn dat de gekoppelde applicatie(s) volledig zijn verwijderd:

• Log in met je persoonlijke account en ga naar Instellingen.
  • Ga naar Zakelijke Integraties, en als je enige apps ziet in het Actieve tabblad, verwijder ze dan voordat je probeert te verbinden met Tactful.

Probeer tot slot opnieuw om je Messenger-kanaal te verbinden vanuit het Tactful-dashboard.