Oversigt over engagementshistorik

Se alle kunders tidligere samtaler og undersøg enhver af dem.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminAgentTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Engagementhistorik gør det muligt for dig at se alle kunders tidligere samtaler og filtrere dem.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du bruger Engagementhistorik.

Engagementhistorikside

På den venstre menu i din arbejdsplads skal du klikke på Supervisor Hub > Engagementhistorik, som består af flere kolonner, der viser samtalehistorikken.

Brug af undersøgelsesfunktionen

Undersøgelsesfunktionen giver dig mulighed for at se kundens fulde historiske samtale på Unified Inbox.

For at bruge undersøgelsesfunktionen:

• Klik på ikonet Se samtale.
  • Du bliver dirigeret til Unified Inbox for at se kundens samtale.

ℹ️ For at gå tilbage til “Engagementhistorik“-siden skal du klikke på knappen Gå tilbage til overvågning.
ℹ️ For at forlade “Undersøgelsesfunktionen” og fortsætte med at bruge Unified Inbox skal du klikke på knappen Afslut undersøgelsesfunktionen.

Sådan eksporteres enhver samtale

For at eksportere og downloade en tekstfil af enhver kundes samtale:

• Klik på ikonet Eksportér chat.
  • Skriv filens navn.
  • Klik på knappen Gem.