Overzicht van de betrokkenheidsgeschiedenis

Bekijk alle vorige gesprekken van klanten en onderzoek er een naar keuze.
Inhoudsopgave

Wie kan deze functie gebruiken

Toegankelijk voor

BeheerderLeidinggevende

Ondersteund op

Alle Plannen

e betrokkenheidsgeschiedenis stelt u in staat om alle vorige gesprekken van klanten te bekijken en te filteren.

In dit artikel laten we u zien hoe u de betrokkenheidsgeschiedenis kunt gebruiken.

Pagina Engagement History

In het linker menu van uw werkruimte, klik op Supervisor Hub > Engagement History. Hier ziet u verschillende kolommen die de geschiedenis van de gesprekken weergeven.

Gebruik van Onderzoekmodus

Met de Onderzoekmodus kunt u de volledige historische conversatie van klanten bekijken in de Unified Inbox.

Om de onderzoekmodus te gebruiken:

• Klik op het pictogram ‘Gesprek bekijken’.
  • U wordt naar de Unified Inbox geleid om het gesprek van de klant te bekijken.

ℹ️ Om terug te gaan naar de “Betrokkenheidsgeschiedenis” pagina, klik op de knop ‘Terug naar Monitor’.

ℹ️ Om de “Onderzoekmodus” te verlaten en verder te gaan met het gebruik van de Unified Inbox, klik op de knop ‘Onderzoekmodus verlaten’.

Hoe exporteer je een gesprek

Om een tekstbestand van het gesprek van een klant te exporteren en te downloaden:

• Klik op het pictogram Exporteer Chat.
  • Typ de naam van het bestand.
  • Klik op de knop Opslaan.