NLP-modelkonfiguration for en smartere chatbot

Lær, hvordan du forbedrer dine chatbot-søgeresultater.

Accessible to

Admin

Supported on

Automatiser Plan

Mens du observerer, hvordan din chatbot svarer på dine kunder, kan du finde ud af, at den ikke får de korrekte resultater fra dit CMS (Content Management System), herunder elementer og kategorier.

I denne artikel vil vi vise, hvordan du kan udvide din chatbot-oplevelse for at håndtere et meget bredere spektrum af forespørgsler ved at konfigurere dens søgemotor-backend. Vores søgemotor kan effektivt gemme og indeksere struktureret eller ustruktureret tekst, numeriske data eller geospatiale data, hvilket muliggør hurtige søgninger. Lad os se på, hvordan det fungerer.

Tilføjelse af rigtigt indhold i CMS

Når elementer er tilføjet til din katalog, vil hver elementtype (Event, Place, Post eller News, Product, Custom eller Service), der indtastes, blive indekseret og tilføjet til søgemotoren.

Når dine kunder begynder at stille spørgsmål til chatbotten, søger søgemotoren inden i elementerne (Titel, Beskrivelse, Kort beskrivelse og Kategorier) for at hente de anmodede data. Så det er kritisk, at du tilføjer unikke beskrivende nøgleord til dit indhold, for at robotten opfører sig som krævet.

Konfiguration af samtalemønster

• I venstre menu i din arbejdsplads skal du klikke på Bot Manager > Intents.
  • Åbn det ønskede Søg-mønster.
  • Tilføj relevante eksempelsætninger til søgning. Jo tættere sætningerne er på slutbrugerens beskeder, desto bedre bliver søgeresultaterne.
  • Genoptræn samtalemønsteret.

Samtalemønsteret skal have mindst 2 gyldige hensigter for at fungere for hver sprogunderstøttet profil.

ℹ️ Hvis søgningen stadig ikke er effektiv, kan den have brug for finjustering. Kontakt os på support@dstnyengage.com for mere hjælp!