Sådan opretter/redigerer du en kategori

Lær, hvordan du bruger Content Manager til at tilføje eller redigere kategorier.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Automatiser Plan

At oprette kategorier giver dig mulighed for at organisere dine produkter efter type, hvilket gør det lettere for kunder at navigere og finde, hvad de har brug for under deres browsing-rejse.

I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du opretter en ny kategori. Lad os komme i gang.

Tilføj/Rediger Kategorier

• På venstre menu i dit workspace skal du klikke på Indholdsadministrator > Kategorier.
  • Klik på knappen +Tilføj Kategori eller klik på rediger-ikonet for at redigere en eksisterende.
  • På den nye kategoriside skal du indtaste en beskrivende Titel og Beskrivelse og vælge Sprog.
  • Hvis dette er en underkategori, skal du klikke på Overordnet Kategori-listen og vælge dens overordnede kategori.
  • Vælg de Kanaler, du vil have, at kategorien skal vises i.
  • Tjek Yderligere Indstillinger som Tilgængelig, Collect, Levering, Tilbud, Skjul.
  • Tilføj kategori-billede og klik derefter på Gem Ændringer.