Forbindelse til WhatsApp

"Lær, hvordan du forbinder WhatsApp med Tactful Unified Inbox".
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

WhatsApp-kanalen gør det muligt for dig at modtage WhatsApp-beskeder gennem Tactfuls Unified Inbox, hvilket giver dig mulighed for at kommunikere med kunder via WhatsApp på en rettidig og venlig måde, hvilket i sidste ende forbedrer kundetilfredsheden.

ℹ️ Du vil ikke længere have historikken over dine tidligere beskeder efter aktivering af WhatsApp-kanalen.

ℹ️ den eneste måde at se samtalen på er gennem Tactfuls Unified Inbox, og du vil ikke kunne se den fra din mobile enhed efter forbindelsen.

Oprettelse af WhatsApp-kanal

På siden Kanaler skal du klikke på knappen Opret ny kanal og vælge WhatsApp.

Tilslutning af Meta-app

Tilslutning til WhatsApp kræver, at du har en Meta-app til din virksomhed. Hvis du integrerer din Meta-app med Tactful for første gang, åbnes Meta-integrationsiden for at hjælpe dig med denne forbindelse. Ved at markere de 2 afkrydsningsfelter bekræfter du, at du har alle forudsætninger klar til integrationen.

Klik på Næste og indtast App ID & Secret Key for din Meta App. Et App ID kan kun bruges én gang inden for en enkelt profil. Du kan dog bruge det i flere WhatsApp-kanaler.

Konfiguration af WhatsApp-kanal

Hvis du allerede har integreret din Meta-app med Tactful, vil dine WhatsApp-konti være tilgængelige i listen. Vælg blot kontoen og nummeret, du vil forbinde, og giv din nye kanal sit navn for at fuldføre konfigurationen af din WhatsApp-kanal.