WhatsApp-kanal forudsætninger

Trin og data, der skal forberedes, inden du forbinder dit WhatsApp-nummer med en Tactful-konto.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

AdminTilsynsførende

Supported on

Alle Planer

Før du tilføjer WhatsApp til din Tactful-konto, er der nogle trin, du skal fuldføre. Disse oplysninger om din WhatsApp-konto er nødvendige, så vi kan oprette din WhatsApp-kanal for at begynde at bruge den til kundekommunikation gennem Tactful Unified Inbox.

ℹ️ Inden du fortsætter med de næste trin, skal du sørge for, at din Meta Business Manager er klar og verificeret.

Tilføj WhatsApp-produkt til din Business Manager

• Log ind på din Facebook-udviklerkonto.
  • Fra App Dashboard skal du Opret app og vælg derefter Andet > typen er Business og tilføj appoplysninger.

Opsæt grundlæggende indstillinger

• Fra App Indstillinger > Grundlæggende
  • App-domæner: app.dstnyengage.com
  • Privatlivspolitik URL: https://www.tactful.ai/privacy-policy
  • Gem ændringer.

Tilføj produkt

I dette trin vil vi tilføje 2 produkter.

• Vælg Konfigurer “Facebook Login for Business”.
  • Aktivér login med JavaScript SDK
  • Tilføj domæne: app.dstnyEngage.com
  • Gem ændringer.

Tilføj WhatsApp-produkt

• Tryk på Tilføj produkt, vælg opsætning af WhatsApp. vælg derefter API-opsætning fra menuen til venstre.
  • Rul ned for at klikke på “Tilføj telefonnummer”, udfyld de påkrævede oplysninger og fortsæt derefter for at fuldføre verifikationen.

Det sidste trin er at få App ID, App Secret til at kopiere og indsætte i Tactful-platformen.

Til sidst kan du Opret WhatsApp-kanal fra Tactful-platformen for at begynde at modtage samtaler.

Den eneste måde at se samtalen på er gennem Tactful-platformen, da du ikke vil kunne se den fra mobil efter forbindelsen.

ℹ️ Du vil miste hele historikken med chat efter tilslutning af WhatsApp-kanalen.