Microsoft 365 Tenant Forudsætninger

Accessible to

Admin

Alle Planer

Når du forbinder til Microsoft Outlook 365 med OAuth2 for at tilslutte e-mailkanalen, kræves følgende trin:

Du skal være medlem af Azure Directory og have en licens til Outlook 365.

Du skal bruge en bruger med rollen “Application administrator” og “Application developer”.

1. Tilføj licens til en bruger:

2. Aktivér Send & Modtag fra brugerens e-mail:

• Fra Microsoft 365-administrationscenteret, naviger til Brugere > Aktive brugere > vælg en bruger > Post-fane > E-mail-apps > Vælg Administrer e-mail-apps linket.
  • Vælg IMAP (hvis du vil læse e-mails) og Authenticated SMTP (hvis du vil sende e-mails)
  • Klik på knappen Gem ændringer nederst