Sådan opsætter/ændrer du virksomhedsoplysninger

Sæt og ændr dine virksomhedsoplysninger, brandnavn, logo og meget mere.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

Admin

Supported on

Alle Planer

V

Når AI-bot’en starter en ny samtale med din kunde, er den designet til at skabe en velkomstoplevelse ved at nævne dit brandnavn og inkorporere dit logo som en pladsholder, når du ikke har tilføjet billeder til elementer som kategorier i Content Manager.

Det er vigtigt at konfigurere dine forretningsoplysninger korrekt for at sikre en konsistent og professionel brandtilstedeværelse. I denne supportartikel vil vi guide dig gennem trinnene til at tilpasse dit brands udseende, så du kan udnytte AI-bot’ens velkomstfunktioner mest muligt. Lad os komme i gang!

Sådan får du adgang til forretningsoplysninger

Du kan angive dit brandnavn og din virksomheds e-mail, telefonnummer, fysiske adresse, links til sociale medier: Instagram, Facebook, X-Twitter og WhatsApp-nummer.

Workspace ID: et unikt ID, som du kan bruge til at henvise til din organisation hos os ud over dit forretningsnavn.

Tilføj eller ændr også dit brands logo fra denne skærm, og arbejdstid: arbejdsdage, forretningsåbningstider.

• I venstremenuen for din arbejdsplads skal du klikke på Administration > Forretningsinfo.
  • Tilføj dit brandnavn og andre forretningsoplysninger.
  • Sæt eller skift dit logo.
  • Gem ændringerne.

ℹ️ Den nuværende funktionalitet for arbejdsdage er en betaversion, der ikke afspejler nogen handling i øjeblikket.