Systemkrav til den fælles indbakke

De minimale systemkrav for at understøtte funktionaliteten af den fælles indbakke.
Table of Contents

Who can use this feature

Accessible to

Admin

Supported on

Alle Planer

Før du bruger Unified Inbox, anbefaler vi, at brugerne kontrollerer med deres systemadministratorer for at sikre, at følgende system- og browserkrav er tilgængelige.

Kompatible Browsere

• Chrome (Nyeste version)
  • FireFox (Nyeste version)
  • Safari (Nyeste version)

Internet Hastighed

BrugMinimumskrav
Basistekstchat2 Mbps download, 1 Mbps upload
Høj trafik multikanal
(Brug af medier som billeder, videoer, vedhæftninger, osv.)
4 Mbps download, 2 Mbps upload

Fejlfinding

Prøv fast.com for at teste din nuværende internet hastighed. Klik på Vis flere oplysninger for at se upload hastigheden:

I dette eksempel:
Download hastighed = 26 Mbps
Upload hastighed = 2.2 Mpbs

Hardware Krav

KomponentMinimumskrav
Processor 1,4 GHz
Hukommelse4 GB RAM

Sådan Finder Du Enhedsspecifikationer

• Klik på Windows Start-knappen, og klik derefter på Indstillinger (tandhjulsikonet).
  • I menuen Indstillinger, skal du klikke på System > Om.
Indstillinger menu
Om skærm
  • På denne skærm skal du se specifikationer for din processor, hukommelse (RAM) og anden systeminfo, herunder Windows-version.

Sådan Kontrolleres PC-ydelse

På tastaturet skal du trykke på Ctrl + Alt + Delete, du vil se få muligheder. Vælg Opgavehåndtering, og vælg derefter fanen Ydeevne .

Opgavehåndtering